Svetsa samman laget i sommar

Ett fotbollsläger är en upplevelse som följer med hela livet. Vi vill gärna hjälpa dig och ditt lag till det bästa möjliga träningslägret. Oavsett om ni vill bygga gemenskap, förbättra konditionen eller bara byta miljö för fotbollsträningen. Orterna och hotellen i vårt utbud är noga utvalda för sina faciliteter och träningsmöjligheter. Ni väljer själv avreseort, hur länge ni vill vara borta och hur mycket ni ska träna. I våra paketresor ingår plantid, vatten, tvätt av träningskläder och det viktigaste tryggheten att resa med LA Travel.


CYPERN, Västra Ayia Napa

Aeneas Resort

Ett av dom få fotbollshotellen på ön som har egna planer. Hotellet har även öns största pool område, och fantastiska Nissi Beach bara några steg bort.

Läs mer


CYPERN, Ayia Napa

Anmaria Beach Hotel

Det nyligen renoverade hotellet har förutom sitt centrala läge, närhet till stranden, och alla bekvämligheter man önskar sig, dessutom ”nära till allt”.

Läs mer


TURKIET, Belek

Riu Kaya Belek

Turkiet har under många år varit det naturliga valet för mängder av svenska klubbar. Bra boende, mat och planer - till dom bästa priserna.

Läs mer


TURKIET, Side

Linda Resort

Här hittar man alla bekvämligheter man önskar sig och samtliga rum har balkong. Hotellet har många pooler, och eget strandområde ca 500 m bort.

Läs mer


TURKIET, Antalya

Kervansaray Convention Center & Spa

Här hittar man alla bekvämligheter man önskar sig och samtliga rum har balkong med utsikt över den privata stranden, perfekt för strandhäng mellan träningarna!

Läs mer


SPANIEN, Lloret de Mar

Top Ten

Top Ten är ett av Spaniens absolut största fotbollsområden och ligger några mil norr om Barcelona. Här finns 10 – 12 gräsplaner av mycket bra kvalité.

Läs mer


SPANIEN, Alfaz del Pi

Rober Palas

Våra läger har sin bas i staden vid medelhavsstranden – Albir, staden med sin fantastiska strandpromenad, och vårt 3-stjärniga hotell ligger centralt och Ni har nära till allt.

Läs mer


SPANIEN, Benicassim

Intur Orange

Benicassim är stad med ca 20 000 invånare, som ligger ca 10 mil norr om Valencia. Här hittar man även städerna Vila Real och Castellon med respektive 50 000 och 180 000 invånare.

Läs mer


SPANIEN, San Pedro del Pinatar

Pinatar Arena

Pinatar Arena i San Pedro del Pinatar är en av Spaniens allra bästa träningsanläggningar för fotbollsträning. Anläggningen öppnade 2013 och har för närvarande 6 fullstora gräsplaner av högsta kvalité.

Läs mer


SPANIEN, Benidorm

Dynastic Hotell

Benidorm är den största och mest kända semesterorten på Costa Blanca kusten. Det som en gång var en fiskeby är idag en semesterort med turism som levebröd.

Läs mer