Låt oss ta hand om ert träningsläger

La Travel har i många år skickat sportintresserade ut i världen. Nu introducerar vi vår nya avdelning – träningsläger. Vi har genom åren fått många förfrågningar via våra kontakter, så nu är det dags för oss att säga ”äntligen” och presentera vår satsning på friidrottsläger.

Att samla klubben/gruppen med ett läger, är för många årets absoluta höjdpunkt. Hos oss hittar Du lägerallternativen i Spanien, Portugal, Cypern mm. Bra väder, boende och mat, inbjudande arenor – allt som gör ett lyckat träningsläger.

Låt oss skräddarsy ett komplett läger till ett riktigt bra pris. Behöver ni hjälp med att boka flyg till ert läger så hjälper vi gärna till. Hos LA Travel får Du service och kompetens, både gällande resmål och flyg. Vi är IATA auktoriserad agent, med tillgång och kunskap till marknadens bästa flygbokningssystemet – Amadeus. Nedan hittar Du ett urval av våra läger alternativ – till marknadens bästa priser.


SPANIEN, Alfaz del Pi

Rober Palas

Alfaz är namnet på både kommunen och en ort, och kommunen är en härlig blandning av olika nationaliteter

Läs mer


SPANIEN, Mallorca

Magaluf

Mallorca och Magaluf har under många år varit en populär tränings ort för svenska friidrottare sedan anläggningen öppnade 2009.

Läs mer


SPANIEN, Lloret de Mar

Centralt hotell i Lloret de Mar

Lloret de Mar är ett av Spaniens stora turist ställe, och även populärt för många sportgrupper.

Läs mer


PORTUGAL, Algarve

Vila Real Monte Gordo

Vila Real med ”Complexo Desportivo” och Monte Gordo har i många år varit en mycket lyckad kombination, och dom flesta svenska friidrottare har någon gång varit på träningsläger här.

Läs mer


PORTUGAL, Algarve

Riverside Resort

Att Portugal och då i synnerhet Algarve är en lämplig plats för tidiga träningsläger, är ju allmänt känt, och nu presenterar LA Travel en ny bekantskap.

Läs mer


PORTUGAL, Lagos

Vila Branca

Lagos, i den västra delen av Algarve har ca 30 000 invånare och utsågs 2012 till ”årets turistattraktion” av TripAdviser.

Läs mer